Lämpöpumput

Lämpöpumppu on erinomainen valinta kaikkiin tiloihin

Saat kauttamme monia erilaisia lämpöpumppuja. Olemme asentaneet ja huoltaneet vuosien aikana useita maalämpöpumppuja, ilmalämpöpumppuja, ilmavesilämpöpumppuja tai poistoilmalämpöpumppuja.


Maalämpöpumput

Auringon lämmittämä maahan varastoitunut energia riittää lämmittämään kotisi vaivattomasti myös täällä Lapissa. Lämpö siirretään tehokkaasti syvältä maasta maalämpöpumpun avulla. Säästä lämmityskuluissa jopa 80 %.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu koostuu ulko- ja sisäyksiköstä. Kierrättämällä näiden välillä kylmä-ainetta, saadaan kotiisi joko viilentävää tai lämmittävää ilmaa. Säästä lämmityskuluissa noin 20-30% viilennä helposti kesällä.

Ilmavesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talosi lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä ja lämmittää samalla myös käyttöveden. Säästä lämmityskuluissa 50%.

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumppu kerää lämmön talteen rakennuksen poistoilmasta, esimerkiksi märkätiloista ja hyödyntää sen käyttöveden sekä tilojen lämmitykseen. Lämmitä kotisi nykyaikaisella menetelmällä.


Mikä lämpöpumppu sopii minun talooni?

Ottamalla yhteyttä saat ammattilaisen tekemän arvion, josta selviää mikä lämpöpumppu sopisi parhaiten tarpeisiinne. Tarpeeseen vaikuttavat monet asiat:

  • Kodin koko
  • Kodin peruskunto
  • Monta ihmistä taloudessa asuu
  • Mitä halutaan ja kuinka pitkällä tähtäimellä.

Kartoituksen jälkeen selvillä on paras lämpöpumppuvaihtoehto kotiinne. Lämpöpumpusta ja asennuksesta tehdään tarkat laskelmat, josta selviää:

  • Paljon hankinta maksaa?
  • Kuinka nopeasti hankinta maksaa itsensä takaisin?

Yleensä lämpöpumppuremontti otetaan edullisesta hinnasta huolimatta rahoituksella. Näin taloudellinen hyöty saadaan konkreettisesti aikaan, kun remonttia lyhennetään esimerkiksi säästetyn lämmityskustannuksen verran kuukaudessa.


Olemme Bosch Lämpömestari

Bosch Lämpömestari takaa laadukkaan asennuksen ja huipputakuun. Sertifioidut Bosch Lämpömestarimme ovat valikoituja ammattilaisia, jotka ovat läpikäyneet perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjelmamme. Ostaessasi Bosch-lämpöpumpun maailman johtavalta tekniikan asiantuntijalta, saat myös huippuluokan asennuksen sekä takuun. Lisätietoa Boschin Lämpömestareista