Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmäremontilla saat käyttövarmuutta

Nykyaikaiset automatiikalla varustetut kattilat säästävät lämmityskuluja keskinmäärin 10-20 prosenttia. Samalla varmistat talon lämmityksen toiminnan ja lämpimän käyttöveden.

Vanhan kattilan lämmöntuotto on 10-20% huonompi kuin uuden vastaavan. Vaikka tekemämme lämmitysjärjestelmäremontti kestää vain muutaman päivän, on vanhan kattilan hajotessa yleensä yksi tuntikin liikaa. Jos vanha kattila hajoaa kesken pakkasten – täytyy toimenpiteet aloittaa välittömästi, jottei kotisi ehdi kylmetä. Kattilaremontti unohdetaan usein, vaikka se vastaa kodin kaikesta käyttövedestä ja lämmityksestä. Estääksesi kattilan hajoamisen kesken talvipakkasten, kannattaa kattilan kunto kartoittaa hyvissä ajoin.

Miksi tehdä lämmitysjärjestelmäremontti?

  1. Varmistat lämmön. Lämmitysjärjestelmäremontilla tuot käyttövarmuutta kotisi lämmitykseen. Kattilan toimintavarmuus paranee.
  2. Nostat kodin arvoa. Teet kodistasi turvallisen asua itsellesi ja läheisillesi. Tämän johdosta myös kodin mahdollinen jälleenmyyntiarvo nousee.
  3. Se on vaivatonta. Lapin Talotekniikan tekemä kattilaremontti on helppo ja nopea kokonaisuus. Voit asua kotona koko remontin aikana.

Uusiin lämmitysjärjestelmiin on myös mahdollista saada vaihtoehtoisia liitäntöjä, jolloin esimerkiksi lämpöpumppujen liittäminen on helppoa.