Vallox Ilmanvaihtokoneet

Vallox-ilmanvaihtokoneet ovat varmatoimisia ja energiataloudellisia. Ne ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja ja niiden lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on huippuluokkaa. Valikoimasta löytyy sopiva ilmanvaihtokone erikokoisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Valitsemalla Vallox-ilmanvaihtojärjestelmän voit aina nauttia puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta.

Miksi käyttäisit Valloxin ilmanvaihtokonetta?

Valloxin eri malleilla voit korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokonemalleja helposti ja nopeasti. Automatisoidun ilmanvaihtokoneen avulla toteutat asuntoosi vaivattomasti energiatehokkaan ja ominaisuuksiltaan nykyaikaisen ilmanvaihdon.

Nykyaikainen ilmanvaihtojärjestelmä pitää huolta asuintilojen sisäilmasta automatisoidusti sisäänrakennettujen kosteus- ja hiilidioksidiantureiden avulla. Kone tuo tilaan jatkuvasti puhdasta, suodatettua ja halutun lämpöistä ilmaa ja tehostaa ilmanvaihtoa tarpeen mukaan. Laadukas, energiatehokkaasti toimiva ilmanvaihto lisää asumismukavuutta, edistää asukkaiden terveyttä ja tuo taloudellista säästöä. Valloxin ilmanvaihtokoneet vastaavat täydellisesti nykyaikaisen ilmanvaihdon vaatimuksiin.

Ilmanvaihtokoneen lämmöntalteenoton hyötysuhde on erinomainen, lähes 80 %. Hyötysuhde kertoo, kuinka tehokkaasti kone hyödyntää poistoilman lämmön tuloilman lämmityksessä. Tehokas lämmöntalteenotto pitää ilmanvaihdon energiankulutuksen matalana suuremmillakin käyttötehoilla, eikä erillistä esilämmitystä enää tarvita.

ralph-ravi-kayden-iOLHAIaxpDA-unsplash
ltt-logo2

Miksi valita Lapin Talotekniikka?

 • Paikallinen, luotettava ja vakavarainen yritys
 • Selkeä hinnoittelu ja toimituksen sisältö
 • Avaimet käteen -toimitus
 • Helppo ja joustava rahoitus

Soita 040 509 1686 tai kysy lisää oheisella lomakkeella!

  Nimesi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Mistä palvelusta olet kiinnostunut

  Kerro lisää (mm. työkohteen osoite)


  Lomakkeen lähettäminen ei sido teitä mihinkään.
  autot